0
Cosul meu 0.00 RON

Termeni si conditii

Pentru a folosi site-ul Sewa-PieseAuto.ro in cele mai bune conditii, va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile furnizate. Utilizarea acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii, reflectand modul in care ne desfasuram activitatea.

 

Furnizorul de servicii

Sewa-Piese Auto este denumirea comerciala a firmei Sewa Prompt SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Intr. Horbotei 2, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/84/2018, avand CUI RO38654126.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o preocupare importanta pentru societatea noastra, Sewa Prompt SRL.

Avem nevoie de datele minim necesare pentru finalizarea comenzilor dumneavoastra si pentru statisticile care ne ofera posibilitatea ca vizitele dvs. pe site sa devina cat mai placute.

 

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor si protejarea intimatii dumneavoastra reprezinta o preocupare importanta pentru societatea noastra, Sewa Prompt SRL, si de aceea va informam in detaliu cu privirea la colectarea datelor cu caracter personal. Astfel, depunem eforturile necesare pentru a va simti in siguranta in momentul in care ne oferiti datele prin utilizarea site-ului.

Pentru mai multe informatii referitoare la politica de confidentialitate a datelor personale, accesati meniul destinat acesteia.

 

Plata si livrarea 

Sewa-Piese Auto este un magazin online destinat livrarii de produse si accesorii auto catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate si intreprinderilor, doar pe teritoriul Romaniei.

Dupa primirea comenzii, unul dintre specialistii nostri va verifica daca ati identificat corect produsele pentru masina dumneavoastra, urmand sa va contactam pentru confirmarea comenzii. 

Termenul de livrare va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de stocul produselor. 

Plata produselor se poate face astfel: in numerar la livrare sau plata online cu cardul bancar.

Pentru mai multe informatii despre plata si livrarea produselor, accesati meniul destinat acestora.

 

Garantia produselor

Toate produsele au perioada de garantie de 24 luni calendaristice de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie este mai mica de 24 luni: becuri - 3 luni, scule - 12 luni, stergatoare - 12 luni, etc. Acumulatorii auto dispun de garantie 24 luni cu conditia verificarii dupa montare la maximum 5 zile de la data cumpararii si din 6 in 6 luni, la un service autorizat contra cost. 

Pentru a beneficia de garantie trebuie ca piesele achizitonate sa fie montate intr-un service autorizat R.A.R. si sa prezentati factura care dovedeste acest lucru.

In functie de cazul in care va incadrati, veti primi o noua piesa la schimb sau contravaloarea acesteia in termen de 15 zile de la data returnarii.

 

Returnarea produselor

Conform O.U.G. 34/2004, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor. 

Pentru mai multe informatii despre returul produselor accesati meniul destinat.

 

Modificarea continutului site-ului

Sewa Prompt SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura site-ului, fara o notificare prealabila. Depunem eforturi pentru va putea transmite informatii actualizate si pentru a imbunatati timpul dumneavoastra petrecut pe acest site.

 • Retur gratuit

  Retur gratuit al produselor 14 zile!

 • Livrare gratuita

  Pentru comenzi mai mari de 500 de lei si sub 5 kg!

 • Plati sigure

  Plati sigure cu cardul prin MobilPay!

 • Discounturi zilnice

  Oferim discounturi zilnice la sute de produse!